Telte og Soveposer

Vil du have en god nattesøvn? Så find det rigtige outdoor telt hos Jan og Bos Lystfiskershop

Hvis du skal sove udendørs, så er det vigtigt, at du ligger komfortabelt i dit outdoor telt. Det at sove i naturen stiller nogle helt andre krav, og det er derfor vigtigt, at du ikke går på kompromis med dit grej.

Ved længerevarende ophold i naturen bruger kroppen meget mere energi, og det betyder også, at kroppen skal bruge mere tid på at restituere, når du sover. Sørg derfor altid for at du har det rette outdoor telt, så du kan få en god nats søvn.

Vores udvalg består af udstyr fra det populære mærke Trespass, hvor vi har telte til outdoor, soveposer, rygsække, tilbehør, stole og liggeunderlag.

læs mere

Der er 16 varer.

Viser 1-12 af 16 element(er)

Aktive filtre

Find dit næste outdoor telt hos Jan og Bos Lystfiskershop

I denne kategori kan du få alt lige fra et outdoor telt til en sovepose i fiber. Vi har et stort udvalg af outdoor grej, både i butikken og på vores webshop.

Du er altid velkommen til at besøge os i butikken i Roskilde, hvor vi altid står klar til at hjælpe dig. Om du skal have et outdoor telt, en sovepose, en rygsæk eller et liggeunderlag, så kan vi vejlede dig. Hvis du ikke kan besøge os i butikken, så kan du også besøge vores webshop, hvor vi også vil være ledige til at hjælpe. Du kan altid ringe til os, hvis du har spørgsmål til et outdoor telt, en rygsæk eller en sovepose.

 

Se vores store udvalg af soveposer og outdoor telt

Hos Jan og Bos Lystfiskershop kan du finde et outdoor telt til festival-og campingturen. Du kan dermed finde både store og små outdoor telte.

Uanset hvad dit behov og budget er, så kan du være sikker på, at du kan finde grej til en god nattesøvn i naturen, bl.a. et outdoor telt fra os. Vi har også soveposer med fiber, som er god til almindelig brug.

Se eksempelvis vores Trespass sovepose Doze, der kan bruges gennem 3 sæsoner. Soveposen er lavet i Hollow fibre med en 2-vejs lynlås og dækker temperatur fra -10 til +6 grader. Det er en ideel sovepose til de kolde vinternætter.

Se også vores store udvalg i rygsække, blandt andet Trek 66 der er en 66 liters rygsæk som også er meget velegnet til rejsebrug, interrail og backpack turen.

 

Hvem er vi?

Jan og Bos Lystfiskershop er en specialbutik for alle som elsker lystfiskeri, fritid og outdoor.

Vi har måske Danmarks bedste personale til at vejlede omkring produkterne, men også til at rådgive omkring hvad der kan gøre din tur bedre. Det gælder, ligegyldigt om du skal på laksetur i Rusland eller en tur i skoven med ungerne – så kan vi give dig et par gode råd og det rigtige udstyr.

Vi er blandt Danmarks største forhandler af outdoor telt. Vi har et stort udvalg af outdoor telt og udstyr fra det førende mærke Trespass. Vi prøver dagligt at finde nye og spændende produkter som kan gøre dine oplevelser med vores fælles hobby bedre. Vi har outdoor grej til et hvert behov. Se også vores store udvalg af
fiskestænger.

Jan og Bos Lystfiskershop har et meget stort udvalg af outdoor telte. Kig ind på shoppen og se de mange forskellige kvaliteter og modeller vi har af et outdoor telt.