Madding

Mangler du madding til din næste fisketur?

Hos Jan og Bos Lystfiskershop har vi et stort udvalg af madding til fisketuren. Vi har blandt andet Canadiske skovorm, Tigerorm og Børsteorm til at fiske med. Du kan derfor finde madding som passer til netop din fisketur, og vi kan tilfredsstille selv den mest kræsne lystfisker.

Vores madding kan ses i vores fysiske butik i Roskilde og du finder det naturligvis også online på vores webshop.

Hos Jan og Bos Lystfiskershop har vi altid fremragende og meget konkurrencedygtige tilbud på frisk madding. Du finder med garanti altid billig og frisk madding der passer til din næste fisketur.

læs mere
Vi beklager ulejligheden.

Vi beklager ulejligheden.

Søg igen efter det, du er ude efter

Find den rigtige madding til fisketuren

Om du søger specielle orme eller tilbehør til din madding, så kan vi altid hjælpe dig. Der er enkelte ting som man skal tage stilling til, når talen falder på madding til fisketuren.

Der er et væld af ting som man kan bruge til madding og man bruger ofte agn/madding, som findes i fiskens naturlige sortiment. Så maddingen kommer an på hvor du skal fiske.

Man fisker oftest med regnorm i ferskvand og børsteorm i saltvand, fordi det er her ormene lever. Din madding kommer derfor an på i hvilket vand du fisker i og hvor henne i verdenen du fisker.

 

Se vores gode udvalg af madding

Hos Jan og Bos Lystfiskershop kan du finde et godt udvalg af madding til din næste fisketur. Vi er specialiseret i fisketuren og vi ved derfor hvilken madding du skal bruge til netop din fisketur.

Vi har et godt udvalg af regnorme til fisketuren. Ved korrekt opbevaring på køl (1-5 grader), kan regnorme holde sig i op til 8 uger. Dermed kan du sagtens købe et stort lager ind af regnorme. Vi har mange tilbud på regnorme, både online og i butikken i Roskilde.

 

Hvem er vi?

Jan og Bos Lystfiskershop er en specialbutik i Roskilde for alle som elsker lystfiskeri, fritid og outdoor.

Vi har måske Danmarks bedste personale til at vejlede omkring vores produkter, men også til at rådgive omkring hvad der kan gøre din tur bedre. Det gælder, ligegyldigt om du skal på laksetur i Rusland eller en tur i skoven med ungerne – så kan vi give dig et par gode råd og det rigtige madding til fisketuren.

Vi er blandt Danmarks største forhandler af madding til fisketuren. Vi prøver dagligt at finde nye og spændende produkter indenfor madding, som kan gøre dine oplevelser med vores fælles hobby bedre.

Jan og Bos Lystfiskershop har et stort udvalg af madding til alle slags fisketure. Kig ind på shoppen og se de mange forskellig varianter. Vi har madding til et hvert behov. Se også vores mange forskellige
fiskehjul på tilbud.