Forside

Skal du ud og fiske? Find fiskeudstyr i Roskilde

Om du er nybegynder eller en garvet fisker, der allerede har fanget sine første mange fisk – det spiller ingen rolle. Hos Jan og Bos Lystfiskershop har vi nemlig både fiskeudstyr til dig, der er helt ”grøn”, når det kommer til fiskeri, og til dig, der ved præcis hvad du skal bruge af fiskeudstyr for at få en bid på krogen.

Vi har et stort udvalg af fiskeudstyr i Roskilde, kom ned i butikken eller besøg os på vores webshop.

Her på siden finder du således alt fra billige fiskehjul og fiskestænger til madding. Vi har både spinnestænger og fluestænger, samt spinnehjul og fastspolehjul. Hvad mere kan en lystfisker ønske sig? Kig forbi Jan og Bos Lystfiskershop og se vores store udvalg af fiskeudstyr i Roskilde.

 

Stort udvalg af fiskeudstyr i Roskilde

Hos Jan og Bos Lystfiskershop kan du købe nyt fiskeudstyr i Roskilde eller på vores online shop. Vi har alt, hvad du har brug for på fisketuren, hvad enten du er nybegynder eller en erfaren fisker.

 

Nyd naturen med fiskeudstyr i Roskilde

Er du generelt helt vild med friluftsliv og udeliv, kan du også finde campingudstyr, liggeunderlag, soveposer, outdoor telte og meget andet fiskeudstyr i Roskilde. Du behøver derfor aldrig at gå ned på udstyr, når du vil nyde naturen alene eller sammen med familie eller venner.

Mulighederne er mange, og det er blot med at gribe dem og derefter komme af sted, hvor du blandt andet kan tage dit nye fiskeudstyr i brug ved en sø eller havn. Kig forbi butikken eller på vores online shop, og find kvalitets fiskeudstyr i Roskilde.

 

Har du brug for hjælp til fiskeudstyr? Find os i Roskilde

Har du spørgsmål vedrørende vores fiskeudstyr i Roskilde, så er du altid velkommen til at kontakte os på telefon, mail eller du kan besøge os i butikken i Roskilde.

Vi står klar med gode råd og professionel vejledning om valg af fiskeudstyr så som: Skal du købe brugt fiskeudstyr eller nyt, skal du købe billigt eller knapt så billigt, de bedste fiskespots i området og alt andet, der har med fiskeri at gøre. Jan og Bos Lystfiskershop garanterer for sikker net handel og hurtig levering af al slags fiskeudstyr til den lystige fisker.

Måske mangler du regntøj, åndbare waders eller fiskebeklædning, så du kan fiske under alle vejrforhold på bedste vis. Jan og Bos Lystfiskershop tilbyder alt fiskeudstyr i Roskilde. Vi kan også være behjælpelige hvis du skal ud på en større tur med overnatning. Med vores sortiment af outdoor telte kan vi helt sikkert finde et telt der passer perfekt til dig. Du kan se vores store udbud af outdoor telte her på webshoppen

Oplevelsen bliver bare meget bedre, hvis du udover det rette fiske grej også har den rigtige fiskebeklædning på. Tænk nu hvis din drømmefisk blev fanget en dag, hvor du normal vis ville være blevet hjemme på grund af vejret. Hos Jan og Bos Lystfiskershop vil vi ikke tage den chance fra dig. Derfor tilbyder vi al fiskegrej, fisketilbehør og fiskeudstyr i Roskilde og på vores webshop. 

Der er 389 varer.

Viser 1-12 af 389 element(er)

Aktive filtre