Tilbehør

Fisketilbehør til alle fisketure

Fisketilbehør er alt det udstyr du har brug for, når du fisker. Fisketilbehør gør det nemmere for dig at få en god fangst med hjælpemidler som f.eks. kasteflåd, fangstnet og ekkolod. Vores fisketilbehør er i højeste kvalitet og gør din fisketur til en leg.

læs mere

Der er 26 varer.

Viser 1-12 af 26 element(er)

Aktive filtre

Vil du fange store fisk? Køb fisketilbehør hos Jan og Bos Lystfiskershop

Bider fiskene ikke på krogen? Nogle gange skal fiskene bare hjælpes lidt på vej. Med fisketilbehør fra Jan og Bos Lystfiskershop får du nogle gode redskaber, der kan få fiskene til at flokkes om din fiskekrog.

Til dette formål er fisketilbehør som lokkemidler rigtig gode til både små og store fisk. Store fisk tiltrækkes af større lokkemidler. I havet er en gummidyr ideel til at fange f.eks. torsk. Til de mindre fisk er små tackler, som ligner orme eller blæksprutter, helt formidable.

 

Har du brug for hjælp til at holde din fiskestang stabil? Se vores fisketilbehør som kan afhjælpe dette problem

Fiskeri kræver tålmodighed og ro, så linen ikke ryster for meget. Til formålet er en kasteflåd rigtig god til f.eks. medefiskeri i søen eller på havet. Flådet sørger for at linen holder sig stabil i vandet og bliver på den rette dybde. Kastflåden kan også anvendes til fiskeri med flue.

Det kan ofte være svært at finde det helt perfekte sted at kaste snøren ud. Et ekkolod hjælper dig med at lokalisere de bedste områder i søerne eller havet, hvor du finder mange fisk. Alt vores fisketilbehør giver dig det bedste udgangspunkt for en succesfuld fisketur.

 

Køb dit fisketilbehør online

Der findes rigtig meget fisketilbehør på markedet, og det kan være svært at navigere rundt i de mange muligheder. Derfor har vi gjort det nemt for dig og du kan nemt finde rundt i vores store udvalg på vores online webshop.

Du kan godt fiske med bare en fiskestang og lidt madding, men det gør det sværere at fange den sky fisk. Derfor anbefaler vi, at du som minimum bruger nogle gode lokkemidler. Lokkemidlerne gør det nemmere for dig at få en god fangst i hus, da de tiltrækker de nysgerrige fisk.

Noget andet du kan bruge er en svirvel. En svirvel er et lille værktøj med en stor effekt. Den sørger for at fiskelinen ikke snor sig, hvilket sparer dig for knuder og linekludder.

Hvis du skal på fisketur i flere dage og skal overnatte udenfor, så er det vigtigt med et outdoor telt. Det er også vigtigt at du ligger komfortabelt i dit outdoor telt og derfor skal du også have en god sovepose og et godt liggeunderlag. Se vores store udvalg af telte, soveposer og liggeunderlag.

Med fisketilbehøret på plads er du klar til at fange en masse fisk. Du finder alt det fisketilbehør du skal bruge på din næste fisketur og Jan og Bos Lystfiskershop. Kig forbi butikken i Roskilde eller besøg os på vores webshop.