Startpakker

Din første fisketur? – Find et fiskesæt her

Som nybegynder inden for fiskeri, kan det være svært at vide, hvilket fiskegrej man skal have når man skal ud og fiske. Hos Jan og Bos Lystfiskershop har vi samlet en masse forskellige fiskesæt til alle former for fiskeri bl.a. spinnefiskeri, fluefiskeri, havfiskeri, størfiskeri og put and take.

Derudover kan vores fiskesæt fås som rejsesæt, som er nemt at have med på rejsen. Rejsesættet findes inden for fluefiskeri. Fiskesættet er nemt at samle og pakke sammen igen.

Har du spørgsmål til vores fiskesæt, så tøv ikke med at kontakte os på mail eller telefon. Du er også altid velkommen i vores butik i Roskilde. Hos Jan og Bos Lystfiskershop står vi altid til rådighed for at hjælpe dig.

læs mere

Der er 14 varer.

Viser 1-12 af 14 element(er)

Aktive filtre

ABU Havsæt
  • Nedsat pris

ABU Havsæt

2.198,00 kr. 999,00 kr.

ABU Havsæt

Se vores store udvalg af fiskesæt

Når man vælger et fiskesæt, kommer det med et fiskehjul og en fiskestang. De 2 ting er tilpasset hinanden, så de fungerer optimalt sammen. I de fleste tilfælde er der mange penge at spare ved at købe et fiskesæt.

Hos Jan og Bos Lystfiskershop har vi mange forskellige fiskesæt som bl.a. havsæt, spinnesæt, fluesæt, størsæt og put and take sæt.

Vi har samlet en masse lækre spinnesæt med en fiskestang og et fiskehjul, så du er klar til at komme ud og fiske. Vi har både billige fiskesæt og lidt dyrere fiskesæt, men stadig til fornuftige priser.

Vi har fiskesæt med en fiskestang og et fiskehjul, hvor du kan vælge imellem 9 fod med en kastevægt op til 30 gram og 10 fod med kastevægt op til 50 gram.

Vores fluesæt er til dig, som er nybegynder inden for fluefiskeriet og skal ud og prøve kræfter med denne vanedannende fiskeform. Vores fiskesæt kommer i mange forskellige udgaver.
Vi har fluesæt med fluegrej til turen, et fluesæt med et fluehjul og 2 flueliner og det store fluesæt med en fluestang, et fluehjul, og en flueline.

Hos Jan og Bos Lystfiskershop har vi mange fiskesæt at vælge imellem. Kig forbi butikken i Roskilde eller shop alle fiskesæt på vores online webshop.

 

Kom godt ud på havet med et hav-fiskesæt

Skal du ud og pirke efter torsk eller fange nogle fladfisk? Så er havsættet lige noget for dig. Vi har et fiskesæt med kraftige pirkestænger og multihjul fra blandt andet ABU eller Penn.

 

Hvem er vi?

Jan og Bos Lystfiskershop er en specialbutik for alle som elsker lystfiskeri, fritid og outdoor. Vi har måske Danmarks bedste personale til at vejlede omkring vores produkterne, men også til at rådgive omkring hvad der kan gøre din tur endnu bedre.

Det gælder, ligegyldigt om du skal på laksetur i Rusland eller en tur i skoven med ungerne – så kan vi give dig et par gode råd og du kan finde det rigtige
fiskeudstyr i Roskilde.

Vi er blandt Danmarks største forhandler af udstyr. Vi fører kendte mærker som: Trespass, Abu, Greys, Berkley, Penn, Shimano og meget mere. Vi prøver dagligt at finde nye og spændende produkter som kan gøre dine oplevelser med vores fælles hobby bedre.

Jan og Bos Lystfiskershop har et meget stort udvalg af fiskesæt. Kig ind på shoppen og se de mange forskellige kvaliteter og modeller. Vi har billige fiskesæt til et hvert behov. Se mange forskellige modeller indenfor havsæt, fluesæt, spinnesæt, størsæt og put and take sæt. Vi sørger selvfølgelig også for, at du kommer afsted med den helt rigtige madding. Du kan se vores sortiment af madding her - vi tilbyder b.la. canadiske orme.