Fiskehjul

Tilbud på fiskehjul – kæmpe udvalg af alle former af fiskehjul

Hos Jan og Bos Lystfiskershop har vi et kæmpe udvalg af billige fiskehjul indenfor alle typer lystfiskeri. Vi har fiskehjul fra 199kr. og op til de fiskehjul i markedets bedste kvalitet.  Vi kan derfor tilfredsstille selv den mest kræsne lystfisker.

Alle vores fiskehjul kan ses i vores fysiske butik i Roskilde og du finder dem naturligvis også online på vores webshop.

Hos Jan og Bos Lystfiskershop har vi altid et fremragende og meget konkurrencedygtigt tilbud på fiskehjul. Du finder med garanti altid et billigt fiskehjul der passer til dig.

læs mere

Der er 53 varer.

Viser 1-12 af 53 element(er)

Aktive filtre

Penn Affinity
  • Kun online
  • Nedsat pris

Penn Affinity

1.799,00 kr. Fra 899,00 kr.

Penn Affinity 

Mangler du hjælp til at finde et billigt, men også det rigtige fiskehjul? 

Om du søger et fastspolehjul, multihjul, havhjul, spinnehjul eller fluehjul, så kan vi altid hjælpe dig. Der er enkelte ting som man skal tage stilling til når talen falder på et nyt fiskehjul på tilbud.

Prisen på det nye fiskehjul er ofte det første man har en ide om. Hos Jan og Bos Lystfiskershop finder du et stort udvalg af fiskehjul på tilbud, så du vil nemt kunne finde et fiskehjul til dig.

Dernæst tænker man nærmere over hvilke behov man har. Hvad lægger man mest vægt på som lystfisker, samt hvilke egenskaber det nye fiskehjul bør have. Jo mere man selv ved om sine behov, jo større chance har vi for at hjælpe dig ang. valget af dit nye fiskehjul på tilbud.

Størrelsen på dit nye fiskehjul, er også vigtigt. I den sammenhæng ikke mindst vigtigheden af linekapaciteten på dit nye fiskehjul på tilbud.

Alle de fiskehjul vi har både online og i butikken kører perfekt. Selv vores billigste fiskehjul til 199,- er meget populær. Kvalitetsforskellen på fiskehjulene ses ofte på fiskehjulenes holdbarhed og hvordan de kører efter en sæson eller to. Så det er vigtigt at man tænker på hvor meget man kommer til at bruge fiskehjulet, når man skal købe et fiskehjul på tilbud.

Skal du bruge et fastspolehjul til at kaste med 40-80 gram og er man jævnligt ude og fiske? Så skal du måske ikke vælge det billigste fiskehjul til billige penge. Heldigvis har vi hos Jan og Bos Lystfiskershop tilbud på rigtig mange fiskehjul, så du kan stadig få en god pris hos os.

Hvis man ønsker et godt lineoplæg til fiskeri med fletliner, kan det godt betale sig at vælge et fiskehjul hvor kvaliteten er i top. Du kan også finde vores kvalitets fiskehjul på tilbud. Ring til os, hvis du er i tvivl om hvilket fiskehjul du skal vælge.

 

Høj eller lav kvalitet af fiskehjul på tilbud?

Et fiskehjul er den vigtigste del af lystfiskerens udstyr. De mekaniske dele i fiskehjulet skal kunne holde til al slags vejr og til store belastninger. Derfor anbefaler vi altid, at du prioriterer en høj kvalitet, når du vælger dit fiskehjul.

Hos Jan og Bos Lystfiskershop kan du altid finde fiskehjul på tilbud og i en høj kvalitet. Over længere sigt er der gode penge at spare ved at vælge et mere avanceret fiskehjul med flere kuglelejer. Holdbarheden er væsentligt længere end på de billige fiskehjul. Udover fiskehjul kan du også finde andet fiskegrej på udsalg.

 

Tilbud på fiskehjul hos Jan og Bos Lystfiskershop

Hos Jan og Bos Lystfiskershop kan du finde et bredt udvalg af fiskehjul på tilbud. Vi har fiskehjul på tilbud til både kystfiskeri, havfiskeri, størfiskeri, trolling og Put & Takefiskeri.

Vi er altid klar til at rådgive omkring valget af fiskehjul. Søger du noget helt bestemt, kan vi selvfølgelig forsøge at finde det til dig. Har du spørgsmål til vores fiskeudstyr, så kontakt os endelig.