Om Jan og Bo's Lystfiskershop

Alle butikkerne er i dag ejet af Bo Vogelius, som oprindelig startede butikkerne i samarbejde med Jan kristoffersen.

Vi er en specialbutik for alle som elsker lystfiskeri og fritid/outdoor. Samtidig har vi noget at Danmarks bedste personale til at vejlede både om produkterne, men også om hvad der skal til for at gøre dine fisketure bedre. Det gælder, ligegyldigt om du skal på laksetur i Rusland eller en tur i skoven med ungerne – så kan vi give dig et par gode råd og det rigtige udstyr.

Så vil du ud at fiske, så kontakt os og vi vil gøre alt for din tur bliver god. For som vi siger ”Turen bliver go’, hvis den starter hos Jan & Bo. Vi er også blandt Danmarks største forhandler af udstyr fra alle de kendte brands som, ABU, Fenwick, Berkley, Rapala, Fireline, Penn, Gary Loomis, Hodgman, Greys, JRC, Trespass, X2, My Tackle, Simms, Savage Gear, Scierra, Drennan, ESP, Shimano, Aigle, Mustad, Owner og Blue Fox, Storm, Wiggler, Owner, Bomber, Fladen, Daiwa, Balzer og mange mange flere.

Vi prøver dagligt at finde nye og spændende produkter, ture og arrangementer som kan gøre dine oplevelser med vores fælles hobby bedre.

Har du brug for at få repareret dit udstyr, lappet dine waders, slebet din kniv så har vi eget værksted - vi klarer det meste, og reparere i dag fiskehjul for en del af vores kollegaer i branchen.

Butikken i Roskilde

jan og bo's lystfiskershopjan og bo's lystfiskershop


Roskilde – en by med meget vand og dygtige lystfiskere

I 1988 åbnede vi så en forretning i Roskilde. Roskilde er en by, med rigtig mange lystfiskere ifht. indbyggertallet. Så da vi fik chancen, åbnede vi en lille butik i et kælderlokale. I Roskilde var der virkelig behov for en god grejbutik, så pladsen blev hurtig for trang og vi måtte flytte til nye lokaler igen. I dag bor vi, i en flot butik på Køgevej 3, tæt på stationen og Holbæk motorvejen. Disse lokaler rummer butik, administration og lager. Det er også i Roskilde, vi har vores værksted, hvor vi tager os af reparationer af alt stænger, hjul mm. Samtidig laver vi service på hjul – noget mange heldigvis er begyndt på de seneste år, fordi hjulene således bliver vedligeholdt og dermed holder meget længere. Vi har også et reservedelslager, så vi kan hjælpe uheldige kunder eller folk med lidt ældre hjul. Vi reparerer også masser af stænger – især det at få sat nye øjer på er populært.