Om Jan og Bo's Lystfiskershop

Alle butikkerne er i dag ejet af Bo Vogelius, som oprindelig startede butikkerne i samarbejde med Jan kristoffersen.

Vi er en specialbutik for alle som elsker lystfiskeri, jagt og outdoor. Samtidig har vi noget at Danmarks bedste personale til at vejlede både om produkterne, men også om hvad der skal til for at gøre dine fisketure bedre. Det gælder, ligegyldigt om du skal på laksetur i Rusland eller en tur i skoven med ungerne – så kan vi give dig et par gode råd og det rigtige udstyr.

Vi er blandt landets største arrangører af fisketur og har mere en 200 ture med kunder om året, så vi har også en tur der passer til dig. Så vil du ud at fiske, så kontakt os og vi vil gøre alt for din tur bliver god. For som vi siger ”Turen bliver go’, hvis den starter hos Jan & Bo. Vi er også blandt Danmarks største forhandler af udstyr fra alle de kendte brands som, ABU, Fenwick, Berkley, Rapala, Fireline, Kinetic, Westin, Lacrosse, Penn, Guideline, Gary Loomis, X2, My Tackle, Simms, Loop, Savage Gear, Scierra, Ron Thompsen, Pro Logic, Imax, Bios, Drennan, ESP, Seeland, Härkila, Sundrige, Buck, Leatherman, Shimano, Aigle, Mustad, Owner og Blue Fox, Storm, Wiggler, Owner, Bomber, Fladen og mange mange flere.

Vi prøver dagligt at finde nye og spændende produkter, ture og arrangementer som kan gøre dine oplevelser med vores fælles hobby bedre.

Butikken i Roskilde

jan og bo's lystfiskershopjan og bo's lystfiskershop


Roskilde – en by med meget vand

I 1988 åbnede vi så en forretning i Roskilde. Roskilde er en by, med rigtig mange lystfiskere ifht. indbyggertallet. Så da vi fik chancen, åbnede vi en lille butik i et kælderlokale. I Roskilde var der virkelig behov for en god grejbutik, så pladsen blev hurtig for trang og vi måtte flytte til nye lokaler igen. I dag bor vi, i en flot butik på Køgevej/Roskilde Vænge, tæt på Holbæk motorvejen. Disse lokaler rummer vores administration, som hjælper alle vores andre butikker. Det er også i Roskilde, vi har vores værksted, hvor vi tager os af reparationer for alle butikkerne. Samtidig laver vi service på hjul – noget mange heldigvis er begyndt på de seneste år, fordi hjulene således bliver vedligeholdt og dermed holder meget længere. Vi har også et reservedelslager, så vi kan hjælpe uheldige kunder eller folk med lidt ældre hjul. Vi reparerer også masser af stænger – især det at få sat nye øjer på er populært.