• Ny
Geddefeber v/ Jens Bursell

Geddefeber v/ Jens Bursell

399,00 kr.
Inkl. moms

Geddefeber v/ Jens Bursell

Antal

 

Privatlivspolitik

 

Hurtig levering

 

Returpolitik

Geddefeber v/ Jens Bursell

Fantastisk ny bog fra Jens - masser af spændende informationer og teorier, til udvikling af dit geddefiskeri - en bog der bør stå på alle lystfiskere's reol geddefisker eller ej.

Der er skrevet følgende om dette nye mesterværk;

”Geddefeber” – ny spændende bog fra Jens Bursell

Geddefiskeriet er populært som aldrig før – og har i de sidste par årtier været inde i en rivende udvikling. På trods af dette, er der aldrig tidligere udgivet en større bog udelukkende om dette spændende fiskeri her i Danmark.

Det har Jens Bursell nu gjort noget ved – og med bogen ”Geddefeber”, som er hans seneste skud på stammen af kompromisløse fiskebøger, disker han sammen med geddeeksperterne Thies Kragh, Rasmus Ovesen, Søren Beck, Frederik Hansen og Henrik Olsson op med et massivt 376 siders mesterværk af en bog, der dækker alle afkroge af fiskeriet med både kunstagn, fluer og agnfisk.

”Geddefeber” er spækket med fantastiske fotos, der på bedste vis kommunikerer både spændingen og alle de intense oplevelser fiskeriet byder på.

Så er du advaret: - Der er kun én eneste kur, når du har læst og fået Geddefeber – og det er at komme afsted på geddetur snarest muligt.

I bogen får du den seneste nye viden om geddefiskeri serveret på en spændende, let tilgængelig og informativ måde, der vil forøge dine chancer for succes ved vandet væsentligt: Begynderen for den vigtige basisviden, erfarne fiskere kan finde ny inspiration og selv eksperter vil kunne lære nye avancerede teknikker, der løfter effektiviteten af fiskeriet op på et helt nyt niveau.

Udover den seneste nye viden om geddens biologi, vande, lokalisering, metoder og agn, får du en detaljeret indsigt i, hvordan du kan øge din landings-rate med 80-90 % med de revolutionerende nye release-takler – samtidig med, at du skader fiskene mindre. Med andre ord: Her får du al den inspiration og viden, der skal til for at forbedre dit fiskeri – og forhåbentlig vil den også bringe dig et skridt tættere på at realisere dine mål om at lande den kæmpegedde, du altid har drømt om.

 

30 Varer
Top