Fiskestænger

Køb en billig fiskestang i høj kvalitet

Er du også på udkig efter en ny fiskestang? Så er Jan og Bos Lystfiskershop stedet for dig. Hos os kan du få mange fiskestænger i forskellige størrelser og længder. Du kan altid finde en billig fiskestang som passer til dig.

Hos Jan og Bos Lystfiskershop går vi ikke på kompromis med kvaliteten af fiskestænger, så du vil altid være sikker på at din fiskestang er i høj kvalitet.
Vi forsøger altid at give dig en fair pris, når du skal købe din fiskestang billigt. Mærkevarer inden for fiskegrej kan være billigt og samtidigt i en god kvalitet.

Kig forbi shoppen og bliv inspireret af de mange forskellige og billige fiskestænger vi har på lager. Hvis du er i tvivl om hvilken fiskestang du skal vælge til din næste tur, så tøv ikke med at kontakte os, enten over telefonen eller på mailen.

læs mere

Der er 29 varer.

Viser 1-12 af 29 element(er)

Aktive filtre

Find den rigtige billige fiskestang til dig

Der findes et hav af fiskestænger og kravene til en billig fiskestang afhænger af hvad du skal fiske.

Hvis du skal bruge en billig fiskestang til forskellige former for fiskeri, så er en spinnestang det rette valg for dig. Med en lang spinnestang kan du kaste dit endegrej langt ud.

Hvis du skal fluefiske, så skal du have en fluestang. Med en fluestang kan du fiske efter næste alle slags fisk. Valg af fluestang afhænger af, om du er nybegynder eller er kommet godt i gang og har helt styr på dine kast.

Hvis du skal havfiske? Så anbefaler vi en havstang. Valget af en havstang afhænger meget af hvor du skal fiske og efter hvad. Mange vælger en lettere havstang, da den ikke er helt så tung og hård i aktionen og derfor giver nogle sjovere fights der kan mærkes.

Hos Jan og Bos Lystfiskershop kan du altid finde en billig fiskestang som passer til dig og dit behov. Vi har altid tilbud på fiskestænger. Bor du i nærheden af vores butik i Roskilde, så kig ind og mærk den gode kvalitet af vores billige fiskestænger, før du vælger. Køber du din billige fiskestang online og er lidt i tvivl, hjælper vi gerne. Giv et kald eller send en mail.

 

Se vores store udvalg af billige fiskestænger

Hos Jan og Bos Lystfiskershop kan du finde over 25 forskellige billige fiskestænger, vi har blandt andet spinnestænger, fluestænger og havstænger. Du vil altid kunne finde en billig fiskestang som passer til dig.

I vores online shop finder du det meste af vores udvalg, og derfor kan du altid forvente, at der er en billig fiskestang til dig.

Det skal ikke være besværligt at handle en billig fiskestang online, derfor har vi valgt at gøre fragtprisen nem og overskuelig. Du får gratis fragt ved køb af over 500 kr. Ellers koster vores fragt kun 55 kr.

 

Hvem er vi?

Jan og Bos Lystfiskershop er en specialbutik for alle som elsker lystfiskeri, fritid og outdoor.
Vi har måske Danmarks bedste personale til at vejlede omkring produkterne, men også til at rådgive omkring hvad der kan gøre din tur bedre. Står du f.eks. og mangler et specifikt stykke fisketilbehør, vil I altid hjælpe dig med at finde dette. Er du nysgerrig efter at se hvilket fiskeudstyr vi forhandler? Så kan du finde vores sortiment af fisketilbehør her

Det gælder, ligegyldigt om du skal på laksetur i Rusland eller en tur i skoven med ungerne – så kan vi give dig et par gode råd og det rigtige udstyr.

Vi er blandt Danmarks største forhandler af udstyr og en billig fiskestang.
Vi fører kendte mærker som: Trespass, Abu, Greys, Penn, Shimano, Berkley og meget mere.
Vi prøver dagligt at finde nye og spændende produkter som kan gøre dine oplevelser med vores fælles hobby bedre. Se og prøv vores
fiskesæt, hvor du får alt det du skal bruge på din fisketur.

Jan og Bos Lystfiskershop har et meget stort udvalg af fiskestænger. Kig ind på shoppen og se de mange forskellige kvaliteter og modeller. Vi har billige fiskestænger til et hvert behov. Se f.eks. de mange forskellige modeller indenfor havstænger, fluestænger og spinnestænger mfl.