Waders

Vælg de rigtige åndbare waders til et godt tilbud

Det kan være en jungle at finde de rigtige åndbare waders, og ikke alle modeller er af lige god kvalitet og passer til alle fisketure. Fisker du oftest mange forskellige steder og hele året rundt, så er der brug for mere end et par, og måske også flere vadesko. Smag og behag spiller en stor rolle, når du skal vælge de rette åndbare waders på tilbud.

Åndbare waders bliver hurtig en uundværlig del af lystfiskerens udstyr. De sætter dig nemlig i stand til at komme så tæt på fiskene, at du er inden for kasteafstand. Åndbare waders er et must til de varme sommermåneder.

læs mere

Der er 12 varer.

Viser 1-12 af 12 element(er)

Aktive filtre

Se vores store udvalg af åndbare waders på tilbud

Hos Jan og Bos Lystfiskershop kan du vælge imellem et stort udvalg af waders og åndbare waders på tilbud.

Åndbare waders er det nyeste skud på stammen. De åndbare waders er fremstillet af lette vandtætte materialer, som kan ånde. Det er materialer, der holder vandet ude, men samtidig tillader kondens indefra at passere ud. Det medfører mindre kondens på indersiden og et bedre indeklima.

Åndbare waders er ideelle, hvis du går meget under fiskeriet – altså inde på land. Det kan blive meget varmt, og der kan dannes meget kondens på indersiden. Her er de åndbare waders en klar fordel, da de kan afhjælpe dette problem.

 

Faste støvler eller løse sko?

Når du skal købe nye åndbare waders på tilbud, så er der mange overvejelser, du skal gøre dig. Skal du have waders med en fast støvle eller løse støvler? Skal de bruges året rundt eller kun i de varmeste måneder? Du kan finde et stort udvalg af åndbare waders på tilbud på vores online shop.

Waders med faste støvler er du lidt ”låst”, da disse ikke giver så meget støtte som waders med løse støvler. Waders med faste støvler er lettere at tage af og på, så man hurtigt er klar til at fiske. Åndbare waders med løse støvler giver dig mulighed for at finde den helt rigtige størrelse støvle til den helt rigtige benlængde og bredde.

De separate støvler er dog en klar fordel, hvis du skal gå meget. De separate støvler støtter nemlig fod og ankel langt bedre end de faste støvler. De separate støvler kan fås med filtsåler for bedre fæste på glatte sten, samt med gummisåler der er mere slidstærke hvis du går meget.

 

Køb dine åndbare waders på tilbud i butikken eller online

Hos Jan og Bos Lystfiskershop har vi et bredt udvalg af alle slags waders og åndbare waders på tilbud. Vi står klar til at vejlede dig til alle fisketure. Ligegyldigt om du helst vil shoppe online eller i vores butik.

Vores spektrum af åndbare waders er bredt, og vi har alt fra åndbare waders på tilbud i den højeste kvalitet på markedet. Vi har waders og åndbare waders fra bl.a. Hodgman, Simms, ABU. Mangler du andet beklædning til din fisketur? Så har vi også et stort udvalg af
fiskebeklædning.

Hos Jan og Bos Lystfiskershop har vi et meget bredt udvalg af åndbare waders på tilbud, og vores online shop er åbent 24 timer i døgnet.
Hvis du har nogle spørgsmål til vores produkter, så er du velkommen til at ringe eller skrive til os.